Kızı Nasıl Etkilersin


Bir  kızı nasıl etkilersin? sorusunun cevabını vermek için ilk önce kızların neyi çekici bulduğunu öğrenmeliyiz.

Kızların bir erkekte neyi çekici bulduğu hakkındaki bütün bildiklerini unut. Tanıştığım birçok güzel kızın, bir erkekte neyi etkileyici bulduklarını sorduğumda daha önceden de bildiğim ve onlardan aldığım cevaplarla da emin olduğum şu gerçekleri biraz sonra seninle de paylaşacağım.


Ne para, ne de yakışıklılığın cevaplar arasında yer almadığına emin olmanı isterim. İşte başlıyoruz:


Kızı Nasıl Etkilersin? – Zekanı kullan.


Zeka, doğru bir biçimde kullanıldığında, kızlar tarafından çok etkileyici bulunabilir. Çekici bir kızı eğlenceli fikirler, hayaller ve beklenmedik şeylerle (aptalca şeylerle değil ama) şaşırtmak için zekanı kullan. Mesela, eğer bir konu hakkında bilgi sahibiysen dikkatli ol ve tavırlarınla şunu yansıt; “Bunun hakkında çok şey biliyorum, sana da öğretmeme izin ver.” Çekici kızlar, çok fazla şey bilen bir erkekten çok fazla çekinir ve uzak durular. Küstah olmamaya özen göster.


Kızı Nasıl Etkilersin? – Meydan oku.

Bunda hiç şüphe yok ki: Çekici kızlar her gün yaptıkları her şeyi onaylayan erkeklerle karşılaşıyor. Eğer diğer 1.000 erkekten kendini ayırmak istiyorsan, kıza meydan oku. Eğer güzel ve çekici kızlara diğer kızlara ve insanlara davrandığından farklı davranmazsan. Örneğin; canın sıkıldığı için ve cinsellikle ilgisiz olarak onu aradığını onlara da hissettirirsen, emin ol ilgini çekmek için ellerinden geleni yapacaklardır. İtiraf etmeseler de bu durum çekici kızları çılgına çevirir. 

Bir daha ki yazımda görüşmek üzere,