Kızı Nasıl Etkilersin - Çekicilik Sırları


Kızı Nasıl Etkilersin? – Dikkat
Çekici kızlar, senden komplimanlar duymak ve hediyeler almaktan daha çok onları düşünüp düşünmediğini bilmek isterler. Bir kıza başka bir erkekle dışarıya çıkmasından hoşlanmadığını söylemen, ona lüks bir hediye almandan daha çok etkiler çünkü bu onun için onu düşündüğün anlamına geliyordur. Şunu hatırla: Hiçbir kadın kazara seksi bir kıyafet giymez ve saçlarını güzelce yaptırmaz. Kızlar detaylara dikkat eden erkeklere bayılırlar.

Kızı Nasıl Etkilersin? – Cömertlik
İşte, erkeğin gizli silahı. Cömert davran ama bize daha önce öğretildiği şekilde değil. Çünkü çekici kızlar, erkeklerden hayatta neredeyse istedikleri her şeyi alabilirler. Bundan dolayı, onlara pahalı hediyeler almak yerine diğer insanların ya da canlıların iyiliğini de düşünüp zaman harcadığını göster. Sadece göstermekle kalma yap bunu. Mesela, yol kenarında gördüğün bir köpeğe su ver. Bir kızı etkilemenin en ucuz ve kolay yolu budur.

Kızı Nasıl Etkilersin? – Romantizm

Bir çok erkek bunu zaten biliyordur ancak, şunu söylemeliyim ki erkekler romantizmi, kızların sadece dış görüntüsü hakkında hissettikleri şeylerden ibaret olduğunu sanıyorlar. Kızların kalplerine, hislerine, iç dünyalarına dokunmaya çalış. Şiirsel sözler öğren, kendini devamlı geliştir.


Kadın erkek ilişkileri hakkında gerçekten kaliteli bilgilerle dolu bir site arıyorsan karizmasirlari.com 'u ziyaret etmeni tavsiye ederim.

Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle, Alp Oz