Kızı Nasıl Etkilersin – Kızların Katlanamayacağı 3 Büyük Hata



Kızı Nasıl Etkilersin – 3 büyük hata

Senin de açıkça bildiğin gibi çekici kızlar; üstü başı kirli, çürük dişlere sahip, kaba saba hareket eden erkekleri itici bulur.

Ancak, bu saydıklarım dışında çekici kızların katlanamayacağı 3 büyük hatadan  da söz etmem gerek.

Kızı Nasıl Etkilersin? - Yalan söylemek.

Yalan söylemek yani rol yapmak seni belli süre idare edebilir. Fakat, kızlar yalancıları çabuk fark ederler. 

Çünkü, yaptıklarınla söylediklerin birbiriyle örtüşmeyecektir ve seni tanıyan insanlarla bir araya geldiğinde yalanların bir bir ortaya çıkar. Yalan söylemek yerine, hayatını daha çekici olmak istediğin hale getirmek hemen daha eğlenceli hem de daha çekici değil mi? Ne dersin?

Kızı Nasıl Etkilersin?  - Bir şey yaparken her zaman izin istemek.

Her zaman izin istemek ret edilme riskini ortadan kaldırmak için bir yöntemdir. Bu aynı zamanda senin kendinden emin olmadığını ve kendi kararlarını veremeyeceğin anlamına gelmektedir.

Bütün bu zayıflık işaretleri, kızlar tarafından kesinlikle itici bulunurlar. İçe dönük insanlar ve küçük çocuklar her zaman izin isterler. Düşük statü’de bulunan kişiler bir işi yapmadan önce üstlerinden izin isterler.



Kızı Nasıl Etkilersin? – Zayıf bir karaktere sahip olmak.

Kızlar, erkeklerle ilgilenirler küçük çocuklarla değil. Gerçek bir erkek olmak için bazı davranışlara sahip olmak gerekir. Bunlardan bazıları; kararlılık, onur, diğer insanlara cömertlik, cesaret, liderlik, ikna kabiliyeti (ama kaba güçle değil.) ve baskı altında sakin kalabilmek. Bunlar, kulağa eski moda gelse de hala geçerli olan şeylerdir.

Ben bu bilgileri ve daha fazlasını edinmek için uzun bir çaba harcadım ve en sonunda gerçekten kaliteli ve özgün bir site olan karizmasirlari.com'a ulaştım eğer sen, benim kadar zaman harcamak istemiyorsan sana tavsiyem bu siteyi ziyaret etmen.

Görüşmek dileğiyle,