Kızı Nasıl Etkilersin - Eski Sevgiliyi Geri Döndürmenin Garantili Yolu


Kızı Nasıl Etkilersin - Eski Sevgiliyi Geri Döndürmenin Garantili Yolu

Her uzun süren ilişkide, bir çok kez tartışma yaşanır. Çoğu zaman, bu tartışmalar ayrılıkla sonuçlanır. Eğer eski sevgilinin aslında “hayatının kadını” olduğuna inanıyorsan,  onu nasıl geri getireceğin hakkında işte size birkaç öneri :

1.        Onunla bütün iletişimi koparın. Bunu yapması tabi kolay değil ve seni çıldırtacak, ancak gerçekten eski sevgilini daha da delirtecek, hatta sana ne kadar ihtiyacı olduğunu ve özlediğini fark etmeye başlayacak. Bütün iletişimi kesmek en büyük adımdır.

2.       Duygusal olarak toparlanın. Eğer duygusal açıdan kontrollü ve sakin olmazsan, eski sevgilini geri getirme şansın olmaz. Kadınlar çaresiz, yapışkan,  muhtaç erkeklerden hoşlanmazlar-bu yüzden hayatınızı düzene sokmadan önce hayatınızın kadınını hayatınıza almayın. Bütün konu üzerinde kontrollü ve sakin davranın, ve hayatınızı daha da mutlu bir hale getirin. Mesela, her akşam uzun yürüyüşlere çıkın yada bir spor merkezine gitmek kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

3.   Başka bir kızla konuşmaya başlayın. Bu durum birçok nedenden dolayı size yardımcı olur. Eski sevgilin içinse -bunu öğrendiğinde-  tam bir yıkım olacaktır. Düşünsene o, senin tamamı ile depresyonda olduğunu düşünürken bir de bakıyor ki hiç durum umduğu gibi değil. Böylece, eski sevgilin senin ne kadar duyarlı bir sevgili olduğunu hatırlayıp, seni daha da sevmesine sebep olacaktır.     
       
4.     Kendine özen göster. Bakımlı ol, spor yap, mesela siyah lekelerinden kurtul. Sana karşı koyamayacaktır.

5.  Eğer onu geri getirmek istiyorsan “Olmuş Erkek” yani Alfa Erkek olman gerek. İlk buluşmaya başladığınızdaki güveni tekrar elde etmelisin.

Görüşmek üzere,