Kızı Nasıl Etkilersin - Kızı Tavlama İşe Yaramaz


Bir kızı tavlama KISA VADEDE belki işe yarayabilir.


Geçici çözümlerle ve kısa süreli ilişkilerle insanlar daha nereye kadar uğraşacak hiç bilemiyorum.



Oysaki bizler güzel ilişkilerin uzun sürmesini arzu etmez miyiz? İlişki tek gecelik ise demek ki o ilişki o kadar da güzel değildir. Yoksa iki taraf da birbirinden vazgeçemez.

Kaldı ki tavlamak oldukça basittir.

"Bir çok kadını bir şekilde tavlamayı başarabilirsin.

Mutsuzdur, pes etmiştir, yalnız kalmaktan korkuyordur, öfkelidir, sarhoştur vs vs.ama kadın gibi kadını fethetmek hiç de kolay değildir." diyor "sezinin altın günü" adlı dürüst bir bayan olan blog yazarı...,


Kızı tavlama konusunda bir çok ipuçları, teknikler ve metodlar vardır ama öncelik her zaman o konunun mentalitesini kapmak olmalı.

İlgilendiğimiz konuyu zihinsel olarak içselleştirebilirsek, edinmiş olduğumuz bilgi ve tekniği uygulamamız hem çok basit hem de daha etkili olmaktadır.


Örneğin, tenis sporunu öğrenmek istiyorsak, ilk önce teoride bilgileri zihnimizde canlandırmalı ve daha sonra uygulamaya geçmeliyiz ki daha hızlı ve etkili bir biçimde tenis tekniklerini öğrenebilelim. 

Mesele bir işte kalıcı olabilmek için önemli olan iş görüşmesindeki verilen vaadleri iş yaşamı boyunca yerine getirebilmektir. Yoksa iş görüşmesinde söylenen etkileyici sözler değildir.


Karakterimiz hakkında var olmayan bir şeyi varmış gibi gösterirsek düşmemiz uzun sürmez ve bu çok sert bir düşüş olacaktır. Halbuki sosyal iletişim ile ilgili bir sorunu çözmenin her zaman daha kaliteli, çekici ve aynı zamanda kendine ve insanlara faydalı olan bir yolu vardır. Bir kızı tavlama düşüncesi yerine, kendimize çekici bir hayat oluşturmak gibi...



Bu yolları görmek kendimizi geliştirmekten ve yaratıcı düşünceden geçiyor.

Ve en önemlisi ÇEKİCİLİĞİN NASIL İŞLEDİĞİNİ TAM OLARAK öğrenmek." diyor ve ekliyor Karizmasırları.com yazarı ve ilişki uzmanı Ricci...

"ASIL ÖNEMLİ OLAN NEFES KESİCİ ÇEKİCİLİĞİN NASIL OLUŞTURULACAĞINI VE NASIL KORUNACAĞINI BİLMEKTİR. VE BU KONUNUN YAKIŞIKLILIK, ZENGİNLİK YA DA POPÜLERLİKLE NEREDEYSE HİÇ ALAKASI YOKTUR. BU KONUYU ŞANSA BIRAKMAK İSTEMİYORSAN AŞAĞIDAKİLERİ DİKKATLE OKU"


Hoşlandığın kızla tanışma konusu aslında bir çok risk noktasından oluşur. Tanışma, iç motivasyonunu sağlama, çekicilik oluşturma, kişisel imaj, vücut dili, ses tonu, sakin özgüven, telefonunu alma, ilk buluşma gibi daha pek çok risk noktası var. Ve bu risk noktalarının her hangi birindeki bilgi eksikliği bütün flört sürecini bir anda bitirebilecek güçtedir.

Bir kızla tanışma konusunda bahsettiğim risk noktalarında ustalaşman için hep istediğin o mükemmel başlangıcı yapmak için aşağıdaki banner'ı tıklaman yeterli...