Kızı Nasıl Etkilersin? – Kızlarla Tanışma Korkusunu Nasıl Yenersin?


Gün ve gün çoğu bekar erkeğin tecrübe ettiği bir deneyimdir; çok hoş bir kızla tanışmaya gitme korkusu…

Image and video hosting by TinyPic
Hoşlandığı tipte kızlarla her yerde örneğin - marketlerde, kitapçılarda, otobüs duraklarında – karşılaşır. Ancak, yaklaşmak için ve bir konuşmayı nasıl başlatacağını bilemez. Bekar ve ne yapacağını bilemeyen erkeğin surat ifadesinden anlaşılır. “Seni tanımak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.” dediği. Ardından tanışılacak kızın gözden kaybolmasıyla erkek pişman olur, hayatın ona sunmuş olduğu fırsatı kaçırmış olmasından dolayı üzüntülü düşüncelere dalarken, artık yaşamımda çekiciliği ve daha bir çok şeyi değiştirmek için bir karar alır.

Sonuçta, bir daha ki sefer hoşlanılan kız ile karşılaşıldığında yine aynı durum meydana gelir ve yine ne yapacağını bilemez bekar adam ve kız köşeden kaybolurken, yine pişmanlıklar başlar. Ancak, herhangi bir şey söylemek (kabaca olmayan) aptalca sözler olsa bile, hiçbir şey söylememekten çok daha iyidir. Nihayetinde kaybedecek ne var ki? Eğer cevap hiçbir şeyse, bir kızla yada kadınla, ne kadar saçma yada gerçekten başarısız bir konuşma yaparsanız yapın sonuçta bir kızla etkileşime geçmek, ilginç bir deneyim olacaktır.

Öyleyse… yap bu hareketi! Yaşamın size sunduğu fırsatı kaçırmaktan daha kötü çok az şey vardır şu hayatta…

En azından ”Olan her şeyde bir sebep vardır.” gibi bir anlayışa sahip olabilirsiniz. İşte belki de kızın orada olmasının da sebebi sizin kızla tanışmanız gerektiği olabilir! Duraksamadan harekete geçin. Kızla yada diğer kızlarla tanışmaya gitmekle kaybedecek hiçbir şeyiniz yok, diğer yandan kazanacaklarınız oldukça fazla... En azından bir kızla etkileşime geçmenin tecrübesini yaşamış ve bir daha ki sefere aynı hataları yapmamaya özen gösterirsiniz böylece daha kendine güvenen bir erkek olursunuz ki kızlar bir erkekte buna bayılır biliyorsunuz.

Makalemi sonlandırmadan önce şunu da eklemem gerek ki bir kızla tanışmaya gitme korkusu yaşamak genel ve normal bir durumdur. Düşünsenize gerçekten etkileyici bir kıza caddedeki bütün erkekler tanışmak için kuyruğa giriyor. Ne garip olurdu değil mi? İşte bu korku erkeklerin her kız yada kadınla tanışmaya gitmesini engelleyen ve kadınların hayatlarını daha da kolaylaştıran duygudur. Bu korkuyu abartıp kendinize yenilmeyin. Onunla arkadaş olun, yani korkunuzla… Bu durumun sizi normal yani hoş göstereceğine de emin olun. Unutmayın mükemmel erkek yada kadın yoktur. Ama çekicilik öğrenilebilir. Kızlarla Tanışma Korkusunu Nasıl Yeneceğinizi ve daha fazlasını öğrenmek için >>> Burayı Tıklayın.


Alp Öz, Yazar